Creatieve Bijbelstudie

Shannon Dekker heeft workshops ontwikkeld waarbij een persoon, een thema of een tekst uit de Bijbel centraal staat. Het is een verrijking om met schilderen en beeldend vormen dieper na te denken, te voelen, te leren wat het voor ons mag betekenen. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. 

Shannon zelf heeft haar theologische achtergrond opgedaan aan Azusa Theologische Hogeschool. (toen CPB) Ze heeft veel ervaring in het geven creatieve workshops aan bedrijven, particuliere groepen door haar werk bij een workshop-boerderij in Twente. Inmiddels is zij fulltime kunstenares en geeft workshops met een Bijbelse basis. Op deze manier combineert ze haar theologische achtergrond met haar creativiteit.

“Het schilderen heeft mij in door de jaren heen veel moois gebracht. Mijn worstelingen, mijn pijn, mijn vragen en mijn blijdschap zijn verwerkt in mijn schilderijen. Het schilderen voelt als genezing vanbinnen. Het wonderlijke is, dat deze werken ook weer een ander aanraken. Ik heb geleerd om mijn focus op Hem te hebben, ook in het maken van kunst.”

De workshops zijn individueel te volgen of als groep. Zoals bij evenementen, jeugdconferenties of een vrouwendag. Heeft u vragen of interesse in een creatieve Bijbelstudie? Stuur een mail naar shannondekker@gmail.com

Back to Top