weergegeven: 1 - 7 van 7 resultaten
In opdracht

Domi en Kim

Dit schilderij is een mixed media kunstwerk. Geinspireerd op de wereld van Alice in Wonderland. Kim heeft deze laten maken voor Dominique, vanwege haar verjaardag.

Hun katten, hun mooiste lied, interesses heb ik erin verwerkt.

art Children of hope

Arab girl

Arab girl

collage art

50x50cm

For sale

Dit werk is onderdeel van de serie Children of Hope. Kinderen in deze wereld worden verdriet aangedaan, door mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Ook zijn organistaies die deze kinderen kunnen bevrijden en begeleiden, zodat ze weer een mooi leven kunnen opbouwen, weer gewoon kind mogen zijn. Dat dit meisje dromen mag hebben om een mooie, inspirerende vrouw te worden die in vrijheid mag leven.

art In opdracht

Rocky

70x70cm

collage art

prijs op aanvraag

 

Truth and love gaat altijd samen. Waarheid alleen kan vaak hard aankomen, maar met liefde alleen help je de ander niet om t e groeien. De een kan niet zonder de ander.

Nona
art Children of hope

Indo girl

‘Indo irl

collage art 50cm x 50cm

for sale

Dit werk is onderdeel van de serie Children of Hope. Kinderen in deze wereld worden verdriet aangedaan, door mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Ook zijn organistaies die deze kinderen kunnen bevrijden en begeleiden, zodat ze weer een mooi leven kunnen opbouwen, weer gewoon kind mogen zijn. Dat ze onbezorgd en blij mogen zijn.