te zien

MADS Artgallery

Internatiole kunstexpositie Sacrafice bij MADS ARTGallery in Milaan.

Stichting Ter Wille

Dit is er een om trots op te zijn: kunstwerken hangen in een woonkamer waar prostituees liefdevol worden opgevangen voor een praatje, workshops en een kop koffie. het kunstwerk “Jij bent perfect zoals je bent” past hier..perfect!

Daarnaast hangen er meer portretten van powervrouwen, die de diversiteit omarmen. De spiegel geeft jouw eigen portret weer. ook jij bent perfect zoals jij bent.

CU&CU Raalte

een verassend festival waar cunst en culinair elkaar ontmoeten in het kloppende hart van Raalte. Visie: prachtige kunst op bijzondere, normaal ontoegankelijke locaties in Raalte zoals: Douma deuren, het Tolhuisje, Smederij Disselhorst, de Watertoren, Mokwerf, de Synagoge, Booijink Veevoeders en de pastorie van de Kruisverheffing.

Brasserie Barnies

Bij Barnie’s kunt u niet alleen genieten van een kopje koffie, u kunt ook bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt of een lekkere lunch. Zin in een gebakje? Dat kan natuurlijk ook. 

Tolberterstraat 12-a
9351 BG Leek

Expressions for Justice

Mijn schilderij ‘Wees niet bang’ is te koop via deze geweldige stichting. Zij zetten zich in tegen moderne slavenij in de wereld.

Hotel de Schout

Hotel De Schout heeft een unieke ligging in Twente. Het is gelegen in hartje Denekamp met zijn bosrijke omgeving. Proef de rust van het Twentse land en maak kennis met de gastvrijheid en persoonlijke aandacht die in Twente tot traditie verheven zijn.

Burg. Hoogklimmerstraat 27591 ET Denekamp

t Roessingh

Revalidatiecentrum Roessingh is gespecialiseerd in revalidatiekundige behandeling en zorg. Roessingh heeft behandelprogramma’s voor allerlei diagnosegroepen, van licht tot zwaar, zichtbaar en onzichtbaar.

Stadhuis Hengelo expositie mei/juni

Concept store Vandaag

Deze GE-WEL-DI-GE mooie winkel verkoopt de leukste woonaccessoires van Twente. Hier hangt dit mixed media kunstwerk te pronken. Het is een werk van een van de gezelligste straten van Hengelo.

Raamkunst Hengelo

Mijn kunstwerken van mijn opa en oma mochten in de etalage van Jenneboer mode pronken!