Kunstwerk in opdracht

Wil je graag een persoonlijk kunstwerk wat je hart raakt? Ik kan deze misschien wel voor je maken. Ik werk naar een voorbeeld van een foto. Heb je zelf geen goede foto, dan kan ik langskomen om deze te laten maken. Dit zit bij de prijs in.

Materialen

Ik werk met verschillende materialen (mixed media).De basis is verf, soms olieverf en soms acrylverf. Deze vul ik aan met stof, foto’s andere materialen. Heb een persoonlijk sieraad of eigen foto’s, dan verwerk ik deze in het kunstwerk, om het nog persoonlijker te maken.

Hoe ga ik te werk?

  • Een kennismakingsgesprek telefonisch of op locatie om je wensen te bespreken en of ik creatief iets voor je betekenen kan.
  • moodboard met kleuren en materialen in stijl wat d eklant wenst
  • Een foto wordt aangeleverd, of deze wordt door mij gemaakt
  • 25% wordt aanbetaald voor de inkoop van materialen. Dit bedrag kan ook niet is niet refundbaar. Ook wanneer het resultaat niet naar wens is.
  • Ik ga beginnen met schetsen ,schilderen en plakken
  • Binnen 6 weken (ovb) is het schilderij gevernist en klaar om geleverd te worden.
  • Bij tevredenheid kan de rest van het bedrag worden overgemaakt

Kosten

Wat kost een kunstwerk ongeveer? Een kunstwerk kost gemiddeld tussen 300 en 1000 euro. Dit hangt af van je wensen qua formaat, en materialen.

Een schilderij zoals hieronder kost normaal 899 euro exclusief lijst. De afmeting is 115x80cm , olieverf op doek met echte sarong-stoffen.