Opdracht

Het creëren van een schilderij in opdracht op maat voor iemand, is een van de meest bevredigende ervaringen voor mij als kunstenaar! Met olieverf krijgt u een realistisch portret van uw geliefden of u zelf. Ik schilder altijd naar een voorbeeld van een foto. Een foto van goede kwaliteit is daarom van belang. Deze kunt u kunt via mail aanleveren. Heeft u zelf geen voorbeeldfoto, dan kom ik graag langs om een professionele foto te maken. Zo ontmoet ik ook de persoon in kwestie, wat het schilderproces bevorderd.

​Een kunstwerk op maat kost veel tijd. U kunt de afmetingen, de kleuren en details met mij overleggen. Hierna ontvangt u een offerte van uw wensen. 

​Wanneer u de offerte accepteert, ontvangt u een factuur om een ​​aanbetaling van 25% per bankoverschrijving te doen. Zodra uw kunstwerk in klaar is, ontvangt u een factuur om de laatste betaling van 75 % te doen. 

​Veel mensen vragen wat een kunstwerk op maat kost. Hieronder voorbeelden. andere afmetingen in overleg.

  • Formaat 50x50cm vanaf € 649,-
  • Formaat 30x40cm vanaf € 399,-
  • Formaat 60x60cm vanaf € 749,-
  • Formaat 80x100cm vanaf € 999,-
  • Formaat 100x120cm vanaf € 1249,-

Veelgestelde vragen

mixed media

Veelgestelde vragen

  • Wat is de levertijd van een kunstwerk op maat? Meestal ben ik 4-8 weken bezig met een kunstwerk. Dit hangt af van de grootte van het doek, het schetsen, droogtijd van de lagen verf en vernis. 
  • Moet ik het werk inlijsten? Ik adviseer wel een baklijst i.v.m. het werken van het houten frame. Daarbij kleed een lijst het portret aan.
  • Hoe verloopt het proces? Ik bespreek de wensen en mogelijkheden met je door. Graag ontvang ik een goede profielfoto (liefste meerder) en anders kom ik langs om een foto te maken. Wanneer je aanbetaling van 25% binnen is, ga ik materialen inkopen en start met het kunstwerk. 
  • Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat? Ik hou rekening met de wensen van de klant, maar maak een kunstwerk naar mijn eigen stijl en creatief inzicht. Tussendoor geef ik updates met foto’s en kunnen we overleggen of er kleine veranderingen doorgevoerd kunnen worden. Is het nog niet wat u verwacht? Dan hoeft u het werk niet aan te kopen. De aanbetaling krijgt u helaas niet teruggestort, hier zijn materialen en werkuren van betaald.