Uniek kunstwerk in opdracht

Uniek kunstwerk in opdracht

Het creëren van een schilderij in opdracht op maat voor iemand, is een van de meest bevredigende ervaringen voor mij als kunstenaar! 

​Een kunstwerk op maat kost veel tijd en is een grote investering. Bijna alles is mogelijk. U kunt de afmetingen, de kleuren en details met mij overleggen. Hierna ontvangt u een offerte van uw wensen. 

​Wanneer u de offerte accepteert, ontvangt u een factuur om een ​​aanbetaling van 25% per bankoverschrijving te doen. Zodra uw kunstwerk in klaar is, ontvangt u een factuur om de laatste betaling van 75 % te doen. 

​Veel mensen vragen wat een kunstwerk op maat ongeveer kost. Hieronder voorbeelden.

  • Formaat 60x80cm vanaf 400,-
  • Formaat 80x100cm vanaf 600,-
  • Formaat 100x120cm vanaf 900,-

Veelgestelde vragen

  • Wat is de levertijd van een kunstwerk op maat? Meestal ben ik 4-6 weken bezig met een kunstwerk. Dit hangt af van de grootte van het doek, het schetsen, droogtijd van de lagen verf en vernis. 
  • Moet ik het werk inlijsten? De 3D werken, met een dikte van ongeveer 3cm, hebben geen lijst nodig. De zijkanten zijn mee-beschilderd. De normale doeken adviseer ik wel een baklijst ivm het werken van het houten frame.
  • Hoe verloopt het proces? Ik bespreek de wensen en mogelijkheden met je door. Graag ontvang ik een goede profielfoto (liefste meerder) en anders kom ik langs om een foto te maken. Wanneer je aanbetaling van 25% binnen is, ga ik materialen inkopen en start met het kunstwerk. 
  • Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat? Ik hou rekening met de wensen van de klant, maar maak een kunstwerk naar mijn eigen stijl en creatief inzicht. Tussendoor geef ik updates met foto’s en kunnen we overleggen of er kleine veranderingen doorgevoerd kunnen worden. Is het nog niet wat u verwacht? Dan hoeft u het werk niet aan te kopen. De aanbetaling krijgt u helaas niet teruggestort, hier zijn materialen en werkuren van betaald.

Met olieverf krijgt u een realistisch portret van uw geliefden of u zelf. Ik schilder naar een voorbeeld van een foto. Heeft u zelf geen voorbeeldfoto, dan kom ik graag langs om een professionele foto te maken. Door het drogen van de verf is de levertijd langer dan een mixed media portret.

mixed media

Met mixed media gebruik ik verschillende materialen om een portret tot stand te brengen. Er kunnen persoonlijke foto’s of sieraden verwerkt worden in een schilderij.

Back to Top