workshop Mixed media

Inhoud

Deze workshop is een intuitieve bezigheid. Tijdens het proces leer je alles los te laten en je gewoon op het doek te plaatsen wat je voelt. Je hoeft niet creatief te zijn of te kunnen schilderen om je aan te melden. Het kan niet fout gaan, omdat het jouw hart is wat een kunstwerk wordt. Natuurlijk begeleid ik je met tips en aanwijzingen. De workshop kan je alleen doen of met anderen.

Ikzelf ervaar het als ontspannen, maar soms ook helend. Het is een workshop met diepte..

Wat kan je verwachten?

Eerst starten we met een kop thee/koffie met een versnapering. Hierna leg ik het een en ander uit over de technieken en materialen. We gaan natuurlijk snel starten met het kunstwerk. Ik geef je tijdens de workshop adviezen, en geef antwoord op je vragen. Maar het is echt jouw kunstwerk. Het hoeft niet op de ander te lijken, het hoeft niet perfect te zijn; het is uniek net als jij. Aan het einde van de workshop bespreken we elk kunstwerk gezamelijk. (indien dit gewenst is)

Mogelijkheden&prijzen

*Workshop Heartart:

In deze workshop maak je een schilderij van max. 50x50cm met als basis een hart, jouw hart. De workshop duurt 3,5 uur . €25,- pp. incl. materialen, hapjes en drankjes. (grotere groepen, tarief in overleg)

Deze workshop is zeer geschikt voor bijv. vrouwen-evenementen.

*Workshop op maat

Vind je het leuk om een speciaal kunstwerk te maken voor een ander? Iets persoonlijks voor bijvoorbeeld je zus, je oud-collega’s of moeder?
Ik help je met het maken van een uniek kunstwerk, waar de ander ontroert en verrast door wordt. Je kunt bijvoorbeeld een ochtend bij mij komen zodat ik je een beetje op weg help met tips. Je kan ook een aantal dagen achtereen komen om je werk van begin tot het eind onder mijn begeleiding te maken.
Prijs €15,00 per uur inclusief gebruik materialen, koffie/thee (excl. do

Locatie

Ik kan in mijn werkruimte maximaal 2 personen ontvangen. Dus kom je iets moois maken alleen of met een vriendin dan ben je welkom! In andere gevallen kom ik in overleg op locatie met alle materialen. Het is ook mogelijk dat ik een locatie huur hier in Twente. (+50,- extra)