Creatieve Bijbelstudie.

Tijdens deze studie, staat een vrouw uit de Bijbel centraal. We zullen dieper ingaan op het verhaal en context van een specifieke vrouw. Wat kunnen we leren van haar persoonlijkheid en haar relatie met God? Maar ook wat zijn haar uitdagingen, strijd en kracht en hoe vertalen we dit naar ons leven?

Alles wat we besproken hebben verwerken we in een kunstwerk. Iedereen heeft vaak iets anders wat haar/hem raakt of heeft opgepikt uit het specifieke verhaal rondom deze vrouw. Er is keuze uit verschillende materialen die je eindeloos kan combineren. Zo maakt een ieder een uniek meesterwerk. Je hoeft niet creatief te zijn, want je wordt professioneel begeleid.

Inspirerende vrouwen zijn o.a Esther, Abigail of Mirjam. Allemaal met een eigen verhaal, een achtergrond, worstelingen maar een grote liefde voor God.

De duur van een creatieve studie is tussen 4 tot 8 uur (met pauzes)

Kosten zijn per uur 45,- exclusief reiskosten (0,30 p/km) Deze workshop wordt geboekt met een minimum van 4 uur.

€ 15,- per persoon voor alle materialen die je nodig hebt voor mixed media. Denk daarbij aan het doek, lak, verf, stof en papier. Het is ook mogelijk om als organisatie zelf voor een doek en verf te zorgen.