Jij bent perfect!

Ik maakte dit kunstwerk in een donkere periode uit mijn leven. Een burn-out. In die periode voelde ik mij niks waard. Ik had geen doel meer, verloor vriendinnen en was chronisch moe. Ik begon op een dag allemaal positieve quotes, woorden, liederen uit oude magazines te scheuren. Deze woorden werden vormden een portret.

Het portret gaf een beeld weer hoe God naar ons kijkt. Wij denken vaak klein over onszelf. ‘ik ben alleen maar een moeder” ‘ Ik kan alleen goed koken” Of ‘Ik kan helemaal niks, ik ben..niks” We kijken naar andere vrouwen die in onze ogen meer kunnen en vergelijken onszelf. Dit portret geeft weer dat een vrouw zoveel meer is dan ze zelf denkt. In periodes dat ik even in een dip zat, keek ik naar dit kunstwerk. Ik zag wat ik niet voelde maar werd ik elke keer bemoedigd, omdat Hij wel zo naar mij keek (en kijkt)

Laat je inspireren door dit werk en kijk positief naar wie jij bent. Kijk naar jezelf hoe God naar jou kijkt.

Je bent zoveel, je bent perfect gemaakt…

Jij bent zo kostbaar in mijn ogen,
zo waardevol, en Ik houd zo veel van je
dat Ik de mensheid geef in ruil voor jou,
ja alle volken om jou te behouden.Jesaja 43:4

Ik geloof met heel mijn hart dat elk kunstwerk op een bepaalde plek of voor een bepaald persoon is bestemd. Dit kunstwerk bijvoorbeeld is gekocht door Stichting ter Wille. Deze stichting heeft een huiskamer gecreëerd waar dames uit de prostitutie een veilige haven hebben om bij te komen, hun verhaal te doen of te ontspannen. Het kunstwerk “Jij bent perfect zoals je bent” past hier..perfect!