Workshop BLOEI!

“Het is heerlijk als je geniet van Gods wet, en daar dag en nacht over nadenkt. Want daardoor zul je lijken op een boom die aan het water is geplant, waar vruchten aan groeien als het daar de tijd voor is en waarvan de bladeren nooit verdrogen. Je zal succes hebben bij alles wat je doet.”

(Psalm 1:2-3, BasisBijbel)

Creatief

We maken een wandhanger met droogbloemen (najaar) of verse bloemen van het seizoen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een feestelijk thema zoals Pasen of kerstmis. We gebruiken dan extra accessoires zoals veren, eitjes, kerstballen en lint.

verdieping

Wat een prachtig doel; Om tot bloei te komen zoals alleen God dat in ons tot stand kan brengen?

Maar ‘hoe dan?’vraag je je misschien af? Door met Hem te praten en je leven met Hem te delen. Door dicht bij Hem te zijn. Dan zal je tot bloei komen! Als de boom aan het water, die niks anders kan dan vruchten te dragen. God plant je als het ware op de juiste locatie, en het lijkt alsof het vanzelf gaat.

In deze workshop gaan we dieper in hoe wij kunnen bloeien. Hoe wij onze talenten mogen gaan gebruiken voor Hem. Dit doen we aan de hand van enkele vragen en opdrachten die we uitvoeren in kleine groepjes.

Praktisch

De workshop duurt ongeveer 3 uur.

De kosten zijn op locatie €150,- dit is exclusief materiaalkosten van €10,-per persoon

impressie