Workshop BLOEI!

Workshop BLOEI!

Wat een prachtig doel voor dit jaar? Om tot bloei te komen zoals alleen God dat in ons tot stand kan brengen? Om geestelijk (en lichamelijk) gezonde mensen te zijn en worden, die gaan voor dat wat God belangrijk vindt?

“Het is heerlijk als je geniet van Gods wet, en daar dag en nacht over nadenkt. Want daardoor zul je lijken op een boom die aan het water is geplant, waar vruchten aan groeien als het daar de tijd voor is en waarvan de bladeren nooit verdrogen. Je zal succes hebben bij alles wat je doet.”

(Psalm 1:2-3, BasisBijbel)

Maar ‘hoe dan?’, vraag je je misschien af? Door je te laten voeden door Gods Woord. Door de Bijbel te lezen en erover te leren. Door vragen te stellen en de antwoorden te ontdekken. Door met Hem te praten en je leven met Hem te delen. Door Hem ‘simpelweg’ dichtbij te hebben. Dan zal je tot bloei komen! Als die boom aan het water, die niks anders kan dan vruchten te dragen. God plant je als het ware op de juiste locatie, en het lijkt alsof het vanzelf gaat.

In deze workshop gaan we eerst dieper in hoe wij kunnen bloeien. Hoe wij onze talenten mogen gaan gebruiken voor Hem. Hoe wij als wij zelf bloeien, een ander ook gaat bloeien.

We gaan aan de slag met bloemen. Gedroogde bloemen. We maken een wandhanger en/of een standaard met droogbloemen.

  • De workshop duurt ongeveer 1,5 a 2 uur.
  • Prijs per persoon is €17,50 – (vanaf 6 personen)
  • op locatie

Back to Top