Workshop op locatie

Wil je graag dat ik een workshop kom geven bij jou op het werk, of een privé workshop bij jouw thuis of samen met de vrouwen in je eigen kerk? Goed nieuws :Ik kom ook op locatie! Het enige is dat je alleen zelf voor koffie en hapjes te zorgen en een lange tafel om aan te werken. De rest neem ik mee.

Mixed media kunstwerk

Voor een ieder die een eigen meesterwerk op maat wil maken. Je hoeft niet perse creatief te zijn, want ik zal je stap voor stap begeleiden en tips geven. Met mixed media mag alles en hoef je niet binnen de lijntjes te kleuren!

Per uur 45,- exclusief reiskosten (0,30 p/km) Deze workshop wordt geboekt met een minimum van 3 uur.

€ 10,- per persoon voor doek van 50x50cm en alle materialen die je nodig hebt voor mixed media. Denk daarbij aan lak, verf, stof en papier

TIP: Je nodigt ook je vriendinnen uit, zo worden gezelligheid & kosten worden gedeeld!

Schilderworkshop jeugd

Op social media zien we perfecte mensen met perfecte levens en onbewust beïnvloed dit ons. We kunnen onzeker worden door onze eigen imperfectie. Maar… jouw Maker heeft jouw gecreëerd, met al jouw talenten en al jouw zwakheden. Dit maakt jou uniek! 

maakt een kunstwerk die reflecteert wie jij bent. Dit kan een portret zijn, een abstract schilderij, een hart, of iets geheel anders. Zo kom je tijdens het creatieve proces oog in oog te staan met je dromen, je zwakheden, onzekerheden, je passies, je talenten.

Je kan gebruik maken van verschillende materialen. Maar de basis is verf. Neem gerust zelf iets persoonlijks mee om te verwerken in je kunstwerk! denk aan een foto, een sieraad, een stukje van een kledingstuk. je hoeft niet te kunnen schilderen. Ik begeleid je ‘all the way’ in dit mooie proces.

Erg geschikt voor jeugd-events, jeugdkamp of op scholen.

Per uur 45,- exclusief reiskosten (0,30 p/km) Deze workshop wordt geboekt met een minimum van 3 uur.

€ 10,- per persoon voor doek van 50x50cm en alle materialen die je nodig hebt voor mixed media. Denk daarbij aan lak, verf, stof en papier. Het is ook mogelijk om als organisatie zelf voor een doek en verf te zorgen.

Creatieve Bijbelstudie

Tijdens deze workshop, staat een vrouw uit de Bijbel centraal. We zullen dieper ingaan op het verhaal en context van een specifieke vrouw. Wat kunnen we leren van haar persoonlijkheid en haar relatie met God? Maar ook wat zijn haar uitdagingen, strijd en kracht..

Dit alles verwerken we in een kunstwerk. Er is keuze uit verschillende materialen die je eindeloos kan combineren.  Je hoeft niet creatief te zijn, want je wordt professioneel begeleid bij het maken van je eigen meesterwerk.

Inspirerende vrouwen zijn o.a Esther, Abigail of Mirjam. Allemaal met een eigen verhaal, een achtergrond, worstelingen maar een grote liefde voor God.

De duur van een creatieve studie is tussen 4 tot 6 uur (met pauzes)

Kosten zijn per uur 45,- exclusief reiskosten (0,30 p/km) Deze workshop wordt geboekt met een minimum van 4 uur.

€ 20,- per persoon voor doek van 60x80cm en alle materialen die je nodig hebt voor mixed media. Denk daarbij aan lak, verf, stof en papier. Het is ook mogelijk om als organisatie zelf voor een doek en verf te zorgen.