Dagworkshop mixed media

Schilderen in een landelijke omgeving met de huiselijke gezelligheid van Theetuin Driene, zijn ingrediënten voor een echte creatieve verwendag. Kom in je eentje of neem een vriendin of familielid mee.

De hele dag word je begeleid & geïnspireerd en om je eigen meesterwerk te maken. Je hoeft niet te kunnen schilderen of tekenen. Het is belangrijk dat je geniet van het proces en je eigen emotie, boodschap, idee op canvas krijgt. Daarin help ik je op weg. Je kan gebruik maken van stofjes, papier, teksten, foto’s uit magazines, verschillende soorten verf, krijt, lak, goud en zilverblad en nog veel meer. Zo kun je lekker experimenteren en ontdekken wat jij het leukste vindt om mee te werken. Bij goed weer schilderen we in de buitenlucht.

Tijdens de workshop word je getrakteerd op huisgemaakte zoete lekkernijen, een overheerlijke lunch en natuurlijk de theetjes (of koffie) die Theetuin Driene te bieden heeft.

De kosten voor deze creatieve verwendag zijn € 120,- per persoon inclusief doek, alle materialen, lunch/lekkers/thee/koffie Een dag is van 9.30 uur -15.30 uur

Wil je je aanmelden als groep? Dat is zeker mogelijk. De kosten zijn voor een dagworkshop dan €100 euro per persoon bij een groep vanaf 8 personen. (normale workshop van 3 uur €50,-per persoon)

21 maart is de eerstvolgende dagworkshop! geef u snel op!

Adres: Drienerschoolweg 11, 7552 PC Hengelo (O)

DATA: zie Aanmelden

*De workshop gaat door bij 3 personen