Workshops

Shannon Dekker heeft workshops ontwikkeld waarbij een persoon, een thema of een tekst centraal staat. Het is een verrijking om met schilderen en beeldend vormen dieper na te denken, te voelen, te leren wat het voor ons mag betekenen.  Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. 

Shannon zelf heeft haar theologische achtergrond opgedaan aan Azusa Theologische Hogeschool. (toen CPB) Ze heeft veel ervaring in het geven creatieve workshops aan bedrijven, particuliere groepen door haar werk bij een workshop-boerderij in Twente. Inmiddels is zij fulltime kunstenares en geeft workshops met een Bijbelse basis. Op deze manier combineert zij haar theologische achtergrond met haar creativiteit. 

Veel mensen die zich aanmelden zeggen “ik ben niet creatief’. Maar creativiteit kan je trainen, net als je spieren. Gewoon beginnen, doen en proberen! Met mixed media kan en mag er zoveel, zo leer je kennen wat bij jou past en wat jij mooi vindt. Ik zal je tijdens de workshop begeleiden en tips geven. Maar.. jijzelf bent degene die het creatieve proces zelf moet aangaan. Je leert creatief te denken. 

Het creatieve proces geeft mij rust, bemoediging, herstel, blijdschap, uitdaging en voldoening. En ik hoop dat ik jou dat ook mag meegeven..