Workshops

Workshops

Shannon Dekker heeft workshops ontwikkeld waarbij een persoon, een thema of een tekst centraal staat. Het is een verrijking om met schilderen en beeldend vormen dieper na te denken, te voelen, te leren wat het voor ons mag betekenen.  Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. 

Shannon zelf heeft haar theologische achtergrond opgedaan aan Azusa Theologische Hogeschool. (toen CPB) Ze heeft veel ervaring in het geven creatieve workshops aan bedrijven, particuliere groepen door haar werk bij een workshop-boerderij in Twente. Inmiddels is zij fulltime kunstenares en geeft workshops met een Bijbelse basis. Op deze manier combineert zij haar theologische achtergrond met haar creativiteit.

WORKSHOP
POWERVROUWEN UIT DE BIJBEL

Deze creatieve inspirerende workshop is geschikt voor een event, zoals bijvoorbeeld een vrouwendag. 

​Tijdens deze workshop, staat een vrouw uit de Bijbel centraal. Nikki Gullu zal met ons dieper ingaan op het verhaal en context van een specifieke vrouw. Wat kunnen we leren van haar persoonlijkheid en haar relatie met God? Maar ook wat zijn haar uitdagingen, strijd en kracht..

Dit alles verwerken we in een kunstwerk waar Shannon jullie in zal begeleiden. Er is keuze uit verschillende materialen die je eindeloos kan combineren.  Je hoeft niet creatief te zijn, want je wordt professioneel begeleid in het maken van je eigen meesterwerk.

Inspirerende vrouwen zijn o.a Esther, Abiqail en Mirjam.

Vraag vrij blijvend een persoonlijke offerte aan opmaat.

workshop intuïtief

Deze workshop is geheel op maat gemaakt naar jouw wensen. Voor een ieder die een eigen meesterwerk op maat wil maken.

Je hoeft niet perse creatief te zijn, want ik zal je stap voor stap begeleiden en tips geven. Ik kom op locatie met alle materialen.

per uur 45,- exclusief reiskosten en doek/materialen ( 10 euro per persoon)

WORKSHOP
HEARTART

In deze workshop bezinnen we ons op het thema Ons hart.

Wat zijn je dromen en verlangens? Waar zit je pijn? Wie heb je lief? Wat zit er diep verborgen? Dit verwerken we in een schilderij van 30x30cm van jouw hart. Alles wat je in je hart bewaart komt terug in jouw eigen kunstwerk.

Zo wordt jouw hart…ART.

Inspirerend om de HeartArtworks naderhand te bekijken en te bespreken samen.

Prijs: 45 euro per uur exclusief materiaalkosten van 10 euro per deelnemer. ( doek 30x30cm, verf, lak, kwasten, etc)

 

 

 

Back to Top