Agenda & aanmelden

Wat leuk dat je je aan wilt melden voor creatief moment voor jou alleen of samen met bekenden! Je bent ontzettend welkom bij locatie de Theetuin Driene. Een fijne landelijk gelegen locatie, waar ze alles zelf bakken en je kan genieten van vele smaken thee.

Natuurlijk kom ik ook bij u op locatie. Wil je een event organiseren met creatieve workshop als invulling stuur me dan een berichtje. Ik bel of mail je dan om samen te kijken naar een mooie invulling van die dag.

Opgeven kan per mail via het formulier onderaan de pagina of via contact. U ontvangt hierna een bevestigingsmail met alle info en betaalwijze. De workshop moet 48 uur van te voren worden betaald.

AGENDA

  • 1 juli van 9.30-12.30 uur workshop schilderen/ mixed media op locatie Theetuin Driene ,kosten €49,- per persoon inclusief materialen om een eigen schilderij te maken, homemade zoete hapjes en koffie en thee van de Theetuin.

Bent u verhinderd om deze dag te komen schilderen? U kunt uw plek doorgeven aan een ander of u aanmelding bewaren voor een nieuwe datum. Helaas geven wij geen geld terug.