Workshop streetview

Wil je graag een kunstwerk maken van een grachtenpand, een skyline of je eigen huis? Boek dan een workshop Streetview.

Naast de ‘normale’ schildertechnieken, ga je aan de slag met verschillende materialen. Namelijk papier, 3d paint en stof. Zo geef je de huizen, panden of straat extra karakter! 

Er zijn 2 varianten van deze workshop

  1. De workshop S Deze duurt 3 uur. Hier maak je een kunstwerk in een lijst. Dit is inclusief materialen, homemade zoetigheden met koffie of thee. De kosten zijn € 55,- p.p  
  2. De dagworkshop  Je werkt je de gehele dag aan je kunstwerk van 100x30cm met een complete straat/grachtenpand. Dit is inclusief alle materialen, homemade lunch en lekkers met koffie of thee. De kosten zijn €119,- p.p

*de workshops gaan door met min.6 personen

Maak een afspraak met een groep vriendinnen, collega’s of familie voor een van deze workshops. De locatie is bij Theetuin Driene in Hengelo. Zij verzorgen de homemade hapjes en zetten de koffie en thee. Natuurlijk zijn er ook andere arrangementen mogelijk.

Wil je alleen komen schilderen? Gewoon lekker verwend worden en creatief bezig zijn? meld je dan aan voor een meerdaagse workshop. Of de dagworkshop die eens per maand staat gepland.

Meld je hier aan voor een van deze workshops