KUNSTWERKEN

Wil je een kunstwerk in opdracht. Een uniek persoonlijk werk voor aan je muur? Stuur mij een bericht voor info.

  • Wat is de levertijd van een kunstwerk op maat? Meestal ben ik 3 weken bezig met een kunstwerk. dat hangt af van de grootte van het doek. Het schetsen, droogtijd van de lagen lak en vernis kosten veeltijd en geduld. 
  • Moet ik het werk inlijsten? De 3D werken, met een dikte van ongeveer 3cm, hebben geen lijst nodig. De zijkanten zijn mee-beschilderd. De normale doeken adviseer ik wel een baklijst ivm het werken van het houten frame.
  • Hoe verloopt het proces? Ik bespreek de wensen en mogelijkheden met je door. Wanneer je aanbetaling van 25% binnen is, ga ik materialen inkopen en start met het kunstwerk. 
  • Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat? Ik hou rekening met de wensen van de klant, maar maak een kunstwerk naar mijn eigen stijl en creatief inzicht. Tussendoor geef ik updates met foto’s en kunnen we overleggen of er kleine veranderingen doorgevoerd kunnen worden. Is het nog niet wat u verwacht? Dan hoeft u het werk niet aan te kopen. De aanbetaling krijgt u helaas niet teruggestort, hier zijn materialen en werkuren van betaald.